desember 2012

Wooow - pimp mitt bord

 

Det ble nydelig og unikt! Jeg er rett og slett FORELSKET!Takk til Irina som sendte sitt siste sett av pleksiglass ben ♥

Julebordet - 1 bord 3 ulike stiler

 

Det er ikke alltid lett å vite hvilken stil man skal velgeJeg liker både det naturlige og enkle, det rustikke og industrielle og det romantiske og elegante. Det er artig å se hvor forskjellig det kan bli, bare med borddekking.


Håper bildene kan inspirere litt i denne travle førjulstiden.


Hvit og natur


Sort

 
Hvitt hvitt hvitt
Hvilken av de tre bordene liker du best?

Mørtetia

 

Det blir så fort mørkt. Allerede før 14 tiden begynner mørket og senke seg inn.

Men det trenger vel ikke og blir mørkt og trist likevel?


Sleng på lys lenker på trer og busker, tenn alle lys lanterner og kos deg skikkelig med en god kopp kakao m krem og marsmellows og et godt blad i vinteren.

Er det ikke deilig dere? :)

Prinsesserom

 

Det er ikke helt ferdig på prinsesserommet enda, men har valgt å vise det selv om veggene mangler fortsatt litt maling på seg.

Malingsbøtta står klar og venter på å bli åpnet å havne på veggene med skikkelig prinsessefarge!

Men i disse travle tidene, så må man rett og slett vente til en helg hun er hjemme hos pappaen sin, så man får luftet skikkelig før hun bruker rommet igjen.Disse dukkehusene har vært hennes favoritt fra hun var liten, og er fortsatt hennes favoritt!
Leiligheten i en god miks av glitter, glam og rustikk

 
Mer og mer jul får komme inn.  Ja til og med juletre har kommet opp.Det er også svært kaldt ute for tiden.. Brrr 16 blå der ute nå, da er det enda godt man har peis og kose seg med og tente lys.

 

 

Frøken Gjøvaag

Hei og velkommen hit hos Frøken Gjøvaag. Tusen for koselige kommentarer, jeg leser alle og setter stor pris på at du tar deg tiden og besøke mitt hverdagsrot. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kontakte meg: Lise_gjovaag@hotmail.com Vær snill å be om tillatelse om du vil låne bilder eller tekst. copyright © Frøken Gjøvaag - Lise Gjøvaag

Søk og finn i bloggen

BiLDER FRA MiTT HJEM Instagram Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits