desember 2011

Nyttårsbordet

I all hu og hast! Man trenger ikke alltid å bruke flere timer på et fest bord.

Det enkle er som regel det beste.





Takk for i år!

Ønsker dere all et riktig godt nyttår! Vi sees i 2012 :)

 

Klem Klem

Hvit jul og rustne spiker

For et herlig syn!



Pga vi ikke skal feire julen her hjemme i år heller, så måtte vi bare få frem julehuset en del tid før i år også.. 

Juletreet fikk komme frem, og det har fått hedersplass i spisestua.

Huset pyntes med reinsdyr, hvitt og sølv. Og to små røde nisser får også komme frem (nissene til unga)








 

Merk deg hvor grønn plena fortsatt er, langt uti desember.




PS! Jeg søker etter en del rustikke spiker!

(Skal trekke om en stol, og ønsker da å bruke noen stilige rustikke spiker for å sette kronen på verket.)

Julekonfekt

 

Havredrømmer



Du trenger:


  • 500 g marsipan
  • 300 g smør/margarin
  • 8 ss kakaopulver
  • 6 dl havregryn
  • 2 dl kokosmasse

 

Slik gjør du:


  1. Riv marsipan grovt
  2. Arbeid inn så romtemperert smør/margarin
  3. Tilsett kakao og havregryn i smør og marsipanblandingen og kna alt godt sammen.
  4. Lag så kuler av blandingen (ca. en ts.str) og rull de i kokosmasse.

 

Konfekten bør stå kjølig frem til servering!

Frøken Gjøvaag

Hei og velkommen hit hos Frøken Gjøvaag. Tusen for koselige kommentarer, jeg leser alle og setter stor pris på at du tar deg tiden og besøke mitt hverdagsrot. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kontakte meg: Lise_gjovaag@hotmail.com Vær snill å be om tillatelse om du vil låne bilder eller tekst. copyright © Frøken Gjøvaag - Lise Gjøvaag

Søk og finn i bloggen

BiLDER FRA MiTT HJEM Instagram Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits