november 2011

Gjennomsiktig

Vi er vel hjemme igjen etter en kjempe trivelig tur opp til Trondheim(min hjemby). Det var så godt å komme opp til nord igjen å se min herlige og deilige familie. Og mens vi var borte, langt oppe i nord så kom de nye spisestuestoler. N Y D E L I G E!!!

Det som mangler nå er kronen på verket, nemmelig en lekker lysekrone/lampe.

Elsker elsker elsker ♥



Håper dere har en flott mandag så langt og håper den fortetter like flott,om ikke enda bedre!

Salt og søte oreo cupcakes

 

 

Du trenger:

  • 200 gr Hveteme
  • 2 ss Maisena
  • 2 ts Bakepulver
  •  ½ ts Natron
  • 3 Egg
  • 200 gr Sukker
  • 1ss Vanilje-essens
  • 2 dl smeltet margarin/olje
  • 2 dl Kremfløte
  • Knust Oreo kjeks
  • Havsalt

 

Slik gjør du:

  1. Varm opp stekeovnen til 175 c.
  2. Egg og sukker vispes til eggedossis.
  3. Bland så det tørre i en bolle. Ta halvparten av blandingen og rør dette godt inn i eggedossisen.
  4. Tilsett så smeltet margaring/olje, deretter resten av melblandingen , vanilje-essens og kremfløte.
  5. Stekes på midteste rille i ca 12 min.

 

Topping

Du trenger:

  • 100 gr myk Margarin
  • 20 gr smeltet Margarin
  • 1 pt Kokosjokolade
  • 1 halv klype Havsalt
  • ¾ Melis
  •  Vanilje-essens

 

Slik gjør du:

  1. Smelt sjokolade og litt margarin.
  2. Rør melis og mykt margarin sammen med vanilje-essens og halvsalt.
  3. Deretter rør inn avkjølt smeltet sjokolade, 
  4. Pynt så avkjølte cupcakes med sjokoladekremen.




Frøken Gjøvaag

Hei og velkommen hit hos Frøken Gjøvaag. Tusen for koselige kommentarer, jeg leser alle og setter stor pris på at du tar deg tiden og besøke mitt hverdagsrot. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kontakte meg: Lise_gjovaag@hotmail.com Vær snill å be om tillatelse om du vil låne bilder eller tekst. copyright © Frøken Gjøvaag - Lise Gjøvaag

Søk og finn i bloggen

BiLDER FRA MiTT HJEM Instagram Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits