august 2010

Det siste lille prosjektet

Lillegull ligger nå å sover dag -duppen sin og da får jeg litt tid til en rask oppdatering , før andre hverdagslige gjøremål kaller.

Dette er mitt siste lille prosjekt.


Tekstilstige! Er blitt veldig fornøyd med denne. Men er ikke helt sikker enda, om jeg kanskje skal male denne lys? hmmm.. ..tenke tenke?bloglovin

Liten oppdatering

Hei

Først må jeg beklage for alt for liten oppdatering fra min sin side. Travelt travelt travelt!
Har hatt utrolig mye å gjøre, og lillegull er over alt på en og samme tid, så dagtiden har jeg rett og slett satt kun til henne, da går hele tiden og min oppmerksomhet kun til henne, lek og moro.♥  Hun lærer så fort og det er en utrolig moro tid nå. Ikke hatt det har vært moro tidligere, for det har det vært. Men er gøy å se når de lærer og slikt.

Lillegull krabber i full fart, går noe og jabber en foss!


Kvelden har jeg fortsatt holdt på med en god del prosjekter og noen oppussingers-prosjekter her i huset mitt Anno 1972. Dette vil da komme ut på bloggen om ikke lang tid.

Har også utrolig mange baller i luften nå. Store store store ting! Så går en spennende tid i møte.

Så følg med, vil ikke si noe om det enda!bloglovin

Lønner seg å ha orden i sysakene

Har nå fått en del jobber, og for ikke å blande de forsjellige temaene lønner det seg å ha orden i sysakene, og tankene på plass.


Det som jeg jobber med nå er blant annet en kjellerstue, kontor/gjesterom og entre. En utrolig moro og spennende jobb.

Bildene fra soverom jobben, vil kommer om kort tid!

Ha fortsatt en kjempe fin kveld!bloglovin

Frøken Gjøvaag

Hei og velkommen hit hos Frøken Gjøvaag. Tusen for koselige kommentarer, jeg leser alle og setter stor pris på at du tar deg tiden og besøke mitt hverdagsrot. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kontakte meg: Lise_gjovaag@hotmail.com Vær snill å be om tillatelse om du vil låne bilder eller tekst. copyright © Frøken Gjøvaag - Lise Gjøvaag

Søk og finn i bloggen

BiLDER FRA MiTT HJEM Instagram Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits