mai 2011

DAGENS UTFORDRING. Full av blekk og skamklipt!

Dagens utfordring startet TIDLIG TIDLIG i morgentimene. Ca. kvart over 6, halv 7. Gjeeeesp... Da man våknet til en liten stakkar krollet sammen i sakkosekken, full a blekk og nyklipt hår...

Nææææææi....erre mulig!  Men joa, det erre... Penna som er skyldig i dette ble tydelig sjekket ut på alle de måtene man kunne få til... Den/det lå i mange biter (knekt) rundt om i rommet. Og man hadde gjort et tappert slag om å få tørket opp dette selv med sengetøyet.

Men man fikk da heldigvis skubbet ungen ren og sendt på SFO og skole. Så får vi se om vi finner en ledig frisørtime etter skola for og rettet opp litt på sveisen hans.

Penna og saksa er nå makulert!Klemklem 

Ikke akkurat hverdagskost

Det er torsdag alt og vi er alt langt utti uka... Fy som tiden går... Den løper fra en i en rekordfart, og snart er det nok en gang helg..

Har dere satt av helgen til noe spesielt?

Det har jeg! Jeg skal på konsert på lørdag. Gleder meg!!

Barnefri er ikke akkurat hverdagskost. Så denne kvelden blir spesiell!Ha en super dag videre!

Klemklem smask

Ytterdøra er ferdig!

Så i natt ble siste natten på madrass på stuegulvet, men var gjør vel det å ligge på gulvet når man våkner av verdens nydeligste sang fra lillegull. "MamamamamamaaaAAAAmamamama titititey"Velkommen inn!

klem klem 


Ytterdøra blir ny

Ytterdøra får seg ny farge (svart), noe jeg er glad ikke skjer hver dag. Jeg har nemmelig campet i stua oppe som "vakt hund" i natt for å passe på at ingen ubydde gjester skulle kommer inn.

Jeg sovnet som en stein og mange ubydde små gjester kom snikende inn, dette la mine ben fort merke til. Mygge og knottstikk om hverandre.
Resultater får dere se i morgen!

 

Klem klem Lise

Frøken Gjøvaag

Hei og velkommen hit hos Frøken Gjøvaag. Tusen for koselige kommentarer, jeg leser alle og setter stor pris på at du tar deg tiden og besøke mitt hverdagsrot. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kontakte meg: Lise_gjovaag@hotmail.com Vær snill å be om tillatelse om du vil låne bilder eller tekst. copyright © Frøken Gjøvaag - Lise Gjøvaag

Søk og finn i bloggen

BiLDER FRA MiTT HJEM Instagram Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits