mars 2012

Prosjekt sengegavl

 

Pga noen dumme stikkontakter er plassert akkurat bak sengen så fikk man ikke brukt disse til nattbordlamper og slikt.  

Løsningen var da EURO PALLER ♥ de bygger nok ut fra veggen og stikkontaktene er likevel lett tilgjengelig. Og ikke minst er det RÅTØFT! Elsker rett og slett den rustikken pallene gir rommet. Elsk elsk elsk♥




 

Sandwich (Lav karbo)

 



Du trenger:

  • Lavcarb brød
  • Salat
  • Kylligfillet
  • Bacon
  • Parmesan

 

Stek bacon sprøtt! Legg de så til "kjøl" på et tørkepapir på benken mens du steker skivene lett i stekepannen.

Del skivene på skrå. Legg et salatblad på og start å legge lag på lag med kyllingfillet ? bacon. Avslutt med lett rasp med parmesan og slutt det hele med å legge lokket på (den andre halvdelen av skiven).

Bon appetit!

Påsken trappet opp på døren

 




Påskeliljer er plantet ute på trappa, og plena er raket med god hjelp av klump.

 Deilig deilig ? det er skikkelig våååår ♥

En kald onsdag...




Hva har skjedd over natten?

Det er surt og kaldt! Brr.... 

Det har jo vært så fint så lenge nå, og plutselig snur det helt om. SNØ??

Nei, dette var ikke det vi hadde ønsket nå...  

Men da er det enda godt man kan være inne, og krype opp i sofaen under teppet med en god kopp kaffe.

 

Ønsker dere en super onsdag!

Verdens beste skolebrød




Du trenger:

  • 1 L Melk
  • 150 gr margarin
  • 2 L Mel
  • 2,5 dl sukker
  • 100 gr gjær
  • 2 ts kardemomme
  • 1 vaniljestang
  • Vaniljekrem
  • Melis og kokos til pynt

 

Slik gjør du:

1. Smelt margarin.

2. Ha i melk og vaniljestangen (husk å skrape ut korna inni stangen DETTE ER DET MED SMAKEN I, men legg den ferdig skrapet stangen i blandingen også) deretter varm opp til ca 40 grader.

3. Bland alt det tørre.

4. Hell melkeblandingen i det tørre og elt GODT! (Bruker du kjøkkenmaskin skal den kjøres til den mister eltekroken sin.)

NB! Bruker du fersk gjær må dette først røres ut i smør og melkeblandingen.

5. Hev deigen under plastfolie til dobbe str.

6. Bak ut boller i lik str å la de så heve nok en gang. ( ½ time)

7. Bruk så to t-skjer og lag et hull midt i hver bolle og fyll ?hullet? med vaniljekrem.

8. Deretter la de heve nok en ½ time

Det er hevingen som gir det perfektet resultatet!

9. Stekes på midterste rille i stekeovnen ved 200 grader 8-10 min. (Varierer fra ovn til ovn)

 

Våryr

 

Sola skinner og himmelen er blå blå blååå, kan ikke annet å nyte dette!



Det er også barnefrimandag så bena blir også slengt opp. Nå kan man bare lene seg bakover å slikke den nydelige vårsolen!

 

Ha en riktig flott og deilig vår dag alle sammen!

Frøken Gjøvaag

Hei og velkommen hit hos Frøken Gjøvaag. Tusen for koselige kommentarer, jeg leser alle og setter stor pris på at du tar deg tiden og besøke mitt hverdagsrot. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kontakte meg: Lise_gjovaag@hotmail.com Vær snill å be om tillatelse om du vil låne bilder eller tekst. copyright © Frøken Gjøvaag - Lise Gjøvaag

Søk og finn i bloggen

BiLDER FRA MiTT HJEM Instagram Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits